Kundcase

Lyssna, titta och inspireras gärna av vad vi på Jobcast gjort tillsammans med några av våra kunder
Bakgrund:
Tillsammans med Skanska skapade vi ett företagsavsnitt med riktat fokus mot målgruppen ingenjörsstudenter. I avsnittet träffar du Hakar, Elsa & Emma som berättar om sina personliga resor - från livet som student och deltagare i Skanskas studentprogram till fullfjädrade ingenjörer och rollen dom arbetar med idag. För att ge lyssnaren en fördjupad bild av personerna bakom avsnittet valde Skanska att komplettera med en tillhörande "video teaser". Videon används såväl som ett komplement på Skanskas karriärsida samt för att sprida och driva lyssningar till företagsavsnittet på sociala medier.

SKANSKA

Bakgrund:
Knowit är ett konsultbolag som skapar unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Tillsammans med medarbetarna Maria, Jacob och Ebba har vi producerat ett företagsavsnitt som beskriver hur det är att jobba i en digital miljö. Vi har också experimenterat lite och skapat ett jobbavsnitt där befintliga medarbetare får skicka en hälsning till sina kommande kollegor. Lyssna gärna och hör hur det kan låta när du gör ditt employer brand och jobbannonser i ljud.

KNOWIT

Bakgrund:
Hansen är en s.k. "boutique law firm" i världsklass belägen i hjärtat av Stockholm. De erbjuder rådgivning till företag, institutioner och ledningsgrupper inom M&A, Management Advisory, Venture Capital och Tech & Commercial. Tillsammans med Hansen har vi skapat både företagsavsnitt och jobbavsnitt. Lyssna på när Josefin, Hedda och Johan berättar om Hansens unika företagskultur där träning ligger varmt om hjärtat eller när våra professionella röster läser in en av deras utlysta tjänster och låt dig inspireras.

HANSEN LAW

Bakgrund:
Matteappen är ett snabbväxande bolag inom ed-tech med kontor i Stockholm och höga ambitioner i USA. Tillsammans med bland annat deras medgrundare Henrik och Arvid hade vi ynnesten att få producera ett företagsavsnitt och en video teaser där de bland annat berättar om hur berikande det är att få jobba med ungdomar och barn. Amy ger en inblick i bolagets spännande expansion till USA och vilka utmaningar det innebär. Matteappen har valt att ladda upp både företagsavsnitt och video på sin karriärssida och driver nu talanger till sig med hjälp av Jobcast.

MATTEAPPEN

Copyright © 2021 Jobcast AB. All rights reserved. Industrigatan 4A, 112 46 Stockholm. Organisationsnummer: 559205-4901