Vi revolutionerar jobbsökandet

Sök jobbSe lediga jobb

Vill du vara med?

På Jobcast letar vi alltid efter nya talanger som vill vara med och förändra sättet vi jobbar med rekrytering och employer branding. Drivs du av att vara innovativ och tänka annorlunda? - Då är vi helt rätt för dig. Vi är ett litet team med höga ambitioner. Med kontor i hjärtat av Stockholm hoppas vi kunna förändra sättet företag kommunicerar med arbetstagare. Det gör vi genom att jobba i ljud. Vi som har startat Jobcast har bakgrund inom tech, podcast och HR.
Head of Sales
Stockholm
Introduktion
Jobcast är ett startup som grundades i mitten av 2019 av tre passionerade entreprenörer med bakgrund inom podcast, HR och startup-världen. Vår ambition är att med hjälp av ljud göra det lättare för företag att attrahera och behålla rätt kompetens genom att berätta sin historia på ett engagerat och personligt sätt.

Så kallat "Spoken Word Content" har exploderat de senaste 10 åren. Bloggare har blivit poddare, böcker har blivit ljudböcker och tryckta nyheter har blivit poddnyheter. Den gemensamma nämnaren; ljud - ett format som inspirerar och bibehåller lyssnarens intresse överlägset längst tid (i en tid där uppmärksamhetsekonomi kommit att prägla allas våra liv). Jobcast möjliggör för en helt ny typ av kommunikation inom employer branding och jobbannonsering där intressenter erbjuds en fördjupad och autentisk inblick - samtidigt som hen tränar, pendlar eller rent av lagar mat. Tack vare vår teknik kartlägger vi lyssnandet och hjälper på så sätt våra kunder att blir mer träffsäkra i sin kommunikation och arbeta mer data-drivet med HR.

Nyfiken på hur det kan låta?
Företagsavsnitt: https://www.jobcastapp.com/foretagsavsnitt
Jobbavsnitt: https://www.jobcastapp.com/jobbavsnitt

Rollen
Även om Jobcast fortfarande är ett ungt bolag så kan vi redan efter kort tid stoltsera med kunder som: Klarna, Voi, Atlas Copco, SSAB, ICA, Försvarsmakten, Skanska, NCC, BillerudKorsnäs, Axis Communications mfl. Och vi ser stor potential i att växa ytterligare varför vi nu är på jakt efter en Head of Sales.
Vi har väldigt ambitiösa mål kring att växa antalet kunder och användare och nu vi söker dig som vill ansluta i ett tidigt skede för att bli en central del i att såväl bygga upp vår säljorganisation, möjliggöra att vi når våra högt uppsatta mål samt tillsammans med oss vidareutveckla och bygga bolaget.

Du kommer arbeta i ett litet, ambitiöst team och blir en del av bolagets ledning. Som Head of Sales är din initiala huvuduppgift att utbilda företag i hur ljud som nytt format kan användas för att på ett unikt sätt bygga företagets employer brand och annonsera lediga tjänster. Du kommer med hjälp av våra säljverktyg prospektera potentiella kunder, boka in dina egna möten, ha säljmöten och slutligen hjälpa kunderna komma igång med vår tjänst. Rollen innebär även att följa upp med kunder under pågående samarbeten för att hitta fler affärsmöjligheter. Förutom ovan uppgifter kommer du spela en viktig roll i utvecklandet av våra produkter och det pågående arbetet att bena ut det perfekta verktyget för employer branding och jobbannonsering i ljud. I den mån vi hittar duktiga säljare finns ambitionen att redan från Q3/Q4 2021 bygga upp en säljorganisation som kommer ledas av dig. I det skedet tillkommer naturliga uppgifter som bla inkluderar att bygga teamet, personalansvar, paketera, driva och utveckla vårt erbjudande och hitta nya vägar för att effektivisera vår säljprocess tillsammans med mycket annat.

Vem är du?
Vi tror att personen som passar för denna roll förstår vad det innebär att befinna sig en startup-miljö med allt vad det innebär. Du är en ambitiös do:er som inte är rädd för att göra fel. Du trivs i en målinriktad miljö och tar dig an stora utmaningar med en positiv inställning. Du älskar att göra affärer och har erfarenhet av att bygga bolag samt leda ett team.  

Vad vi erbjuder
Möjlighet att som en del av Jobcasts ledning ansluta i ett tidigt skede och tillsammans med oss bygga och vidareutveckla bolaget. Vi är ett ungt, hungrigt & snabbväxande startup med ett starkt syfte. Bolagets tillväxt kommer vara del av din förtjänst.Fantastiska kollegor som du kommer lära dig massor av och samtidigt ha kul tillsammans med.Lön, bonus & optionsprogram

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Centrala Stockholm
Ersättning: Fast lön, bonus & optionsprogram

Ett äventyr klippt och skuret för dig? Sök nu så berättar vi gärna mer!
Sök jobbet här

Copyright © 2021 Jobcast AB. All rights reserved. Industrigatan 4A, 112 46 Stockholm. Organisationsnummer: 559205-4901