Mötesbokare
Sales - Stockholm
Sök jobbet

Startdag: Omgående
Anställningstyp: Heltid eller deltid
Yrkesnivå: Junior
Sista ansökan: Det går alltid bra att söka!

Om oss
Jobcast grundades 2019 med målet att, utifrån våra senaste kommunikationskanaler, skapa en helt ny plattform som verkligen låter oss lära känna företag och hitta rätt i snåren bland lediga jobb. Den nya generationens anställda ställer helt nya krav och när vi samtidigt rör oss allt snabbare mellan olika arbetsplatser behöver vi effektivare verktyg för att hitta rätt arbetsgivare och jobb. 

Om rollen
Mötesbokaren/innesäljaren kommer att ha en betydande roll i början av Jobcasts resa. Vår vision är att skapa en marknadsplats med tusentals jobbavsnitt (jobbannonser). För att åstadkomma detta behöver vi kontinuerligt träffa nya företag för att sälja in Jobcast och alla fördelar som kommer med att finnas tillgänglig på vår plattform.
Rollen som mötesbokare kommer i första hand handla om att nykundsbearbeta företag, av olika slag och storlek, på telefon för att boka in möten med en säljare på Jobcast. Beroende på hur senior mötesbokaren/säljaren är kan rollen på sikt även komma att utvecklas till att du ansvarar för hela säljprocessen själv; allt från att boka in första mötet till att du håller i säljmötet och hjälper kunden komma igång.

Vad vi erbjuder
Jobcast befinner sig i början av sin spännande resa och när vi nu påbörjar arbetet med att bygga upp vårt säljteam kommer de personer som varit med från början att ha stor betydelse för vår väg framåt. Vi är ett litet, glatt team vilket gör att du kommer erbjudas att påverka din egen roll mycket och ta stort eget ansvar. Vårt mål som bolag är att växa snabbt och i takt med det kommer vi inte bara lära oss mycket tillsammans, du kommer även få ta stort ansvar med goda förutsättningar att växa inom bolaget. 

Om dig
Vi söker i första hand en driven och glad person med härlig inställning till att sälja. Tack vare att vår nya produkt redan skapar stor nyfikenhet hos företag kommer ditt huvudsakliga jobb vara att, på ett inspirerande och pedagogiskt sätt, förklara vad Jobcast gör och vilka fördelar företag som väljer att ansluta sig till tjänsten får. 

Vi tror att det viktigaste med dig är din personlighet och energi, men det är förstås en fördel om du har tidigare erfarenhet från sälj, gärna på telefon. Har du rätt mindset är vi övertygade om att vi kan lära dig resten!

Har du inte redan Jobcasts app föredrar vi om du laddar ner den och söker tjänsten genom appen, det är busenkelt och kul. Hoppas vi ses!

Sök jobbet
Fler jobb 👉

Copyright © 2020 Jobcast AB. All rights reserved.
Malmskillnadsgatan 43, 111 38 Stockholm.
Organisationsnummer: 559205-4901